The TMD Model - Model of Craniomandibular and Vertebral Biomechanics ®

Special Offer 2016

Tandheelkundig instructiemodel Biomecmodels

Voor een betere voorlichting en instructie naar uw patiënten!

De moderne tandarts heeft sinds 1 januari 2012 de verplichting om patiënten uitgebreid te informeren over tarieven en de geboden tandheelkundige zorg; de geboden zorg en haar kosten dienen transparant te zijn.

Als tandarts speelt u een belangrijke rol in de beoordeling van hoofdpijn-, nek- en kaakgewrichtsklachten

Als tandarts speelt u een belangrijke rol in de gezondheid van de structuren in de mond en het kauwapparaat en met name de beoordeling van hoofdpijn-, nek- en kaakgewrichtsklachten. Het tandheelkundig instructiemodel Biomecmodels geeft u duidelijk inzicht aan de patiënt en bent u in staat de diagnose en het behandelplan op een heldere manier te onderbouwen.  De moderne tandarts toont dat hij naast een mondzorgspecialist ook een arts is die betrokken is bij de algemene gezondheid van de patiënt.Dit zal bijdragen aan een onderscheidt tussen u en uw collega’s!

Biomecmodels is speciaal ontwikkeld voor u als tandarts

Het tandheelkundig instructiemodel van Biomecmodels heeft verplaatsbare tandbogen waardoor occlusiestoornissen en afwijkende kaakverhoudingen eenvoudig kunnen worden toegelicht. Een occlusale spalk (splint) en een fraaie lineaal worden gratis meegeleverd. Maar ook voor de tandarts-implantoloog biedt het model een uitstekende manier om de patiënt, naast esthetische voordelen, te informeren over een betere kauwfuncties. Extra tandbogen worden met het model meegeleverd. Tot slot biedt het model een eenvoudige uitleg over de samenhang tussen hoofdpijn, nek- en kaakgewrichtsklachten. Dit laatste zal de tandarts-gnatholoog bijzonder aanspreken.

Een speciaal aanbod voor het nieuwe jaar 2016

Het tandheelkundig instructiemodel van Biomecmodels wordt in de maand Januari 2016 aangeboden voor de speciale prijs van € 319,00. Dit is inclusief. 21% BTW en verzendkosten.

Rechtsboven op deze pagina kan u het instructiemodel Biomecmodels bestellen voor het speciale tarief !

BiomecModels

Emmastraat 14-A                                     ABN AMRO Bank Amsterdam
1075 HT Amsterdam                               IBAN: NL12ABNA0481835040
The Netherlands                                       BIC: ABNANL2A

info@biomecmodels.com

020 673 18 15020 673 18 15

06   52 69 16 06   52 69 16 15

"I have found the Biomec model most helpful in explaining the biomechanics of TMJ to my patients. It has also served me well as an expert witness. I use it everyday in my practice." - Dr. Michael L. Gelb Read more >